Muhteşem geri dönüş

Samsunspor önce 1-0 geriye düşüp beraberliği yakaladı daha sonrasında ise yine kalesinde gördüğü birbirinden talihsiz gollerin ardından 3-1 geriye düştüğü Göztepe karşısında maçın son düdüğüne kadar pes etmeyerek sahadan 4-3’lük skorla ayrılarak puan sıralamasında ikinci sıraya oturmuş oldu.

Kırmızı beyazlar üst üste aldığı başarılı sonuçların ardından Göztepe maçına da iyi başlayan taraf oldu. Marius ile maçın ilk dakikalarında golü erken bulan şimşekler çok ince bir ofsaytta takıldı.. bana sorarsanız her iki futbolcu da aynı hizadaydı bu pozisyonda..

VAR'dan iptal edilen golün ardından Samsunspor kaptanı Zeki Yavru taç atışından gelen topu uzaklaştırım derken top bir anda kaleci Okan’ın bakışların arasında filelerle buluştu.. Kalesinde talihsiz bir gol gören Samsunspor beraberlik sayısını ise inadıyla asla pes etmeyerek golcü futbolcusu Marius ile buldu..

İlk yarının son dakikalarında savunmamızın inanılmaz hatasının ardından kalemimiz ikinci golü gördük. Samsunspor büyük hata sonrası soyunma odasına 2-1 mağlup girdi. Maçın ikinci yarısında muhteşem bir oyun ortaya koyan Samsunspor yine hatalar zincirinden gelen golle 3-1 geriye düşen taraf oldu..

Göztepe ve Türkiye’deki sporseverlerin unuttuğu bir şey vardı. O da Samsunspor taraftarının inancı ve isteği. Takımı iki farklı geriye düşmesine rağmen aynı hırs ve inatla muhteşem bir destek veren yüce Samsunspor taraftarları adeta Göztepe’ye karşı Samsunspor’un sahada bir adam daha fazla oynamasına katkıda bulundu..

Alman teknik adam Thomas’ın oyuna müdahalelerinin ardından Samsunspor rakip kalede bulduğu üst üste gol pozisyonlarını tek tek değerlendirerek skoru bir anda 3-3 e getirmesini başardı..

Mücadelenin son dakikasında Samsunspor büyük efor sarf etmesine rağmen galibiyet inancından hiç vazgeçmedi ve maçın son anında orta sahanın yıldızı Ntcham ile rakip kalede galibiyet sayısını buldu ve muhteşem bir geri dönüşe imza atarak sahadan üç puanla ayrılmasını bildi..

Teşekkürler büyük Samsunspor taraftarı. Bu maçın kazananı sadece sahadaki futbolcular ya da teknik değil tüm Samsun halkı oldu.. Bu istek inanç ve arzu ile Samsunspor rakiplerini tıpkı Göztepe maçında olduğu gibi bir bir dize getirmeye devam edecek..

TFF her ne kadar Samsunspor’un maçlarını bazen hafta içi bazen ise böyle 16.00 da oynanmasına inatla devam etse de Samsunspor camiasının inadı ve hirsi herkesi yenecek güçte. Adana Demirspor karşılaşması öncesi Samsunspor’da yaşanan en son gelişmeleri sizlere aktarmak dileğiyle..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR