DEPLASMAN FATİHİ SAMSUNSPOR

Trendyol Süperlig yolunda mücadele veren kırmızı şimşekler bu hafta deplasmanda mersinde oynanan müsabakada coşarak Hatayspor'u gole boğdu. Taraftarların gönlünü fethetti. Samsunspor geçen sezon tek deplasman galibiyeti vardı ama bu sezon çıktığı 2 deplasmandan 2 galibiyet elde ederek altı puan toplamayı başardılar.

Türkiye gündemine düşerek göz doldurdular. Tabi Samsunspor'un güzel futbol oynamasını ve galip gelmesinin bir mimari var. Oda Alman çalıştırıcı teknik direktör Thomas Reis. Takımı tamamen alman ekolüne kavuşturarak büyük bir başarı yakaladı.

Her hafta üstüne üstüne koyarak takıma güzel futbol oynatan Türkiye'nin gündemine oturan spor yazarların övgüsünü kazanan Thomas Reis'i kutluyorum.

İşte bir Samsunspor gerçeği ortaya çıktı sezon başında küme düşen diyen kişiler acaba şimdi neredeler. Bu takım bana göre ve spor otoritelerinin görüşlerine göre ilk onda yer alacağını ortaya koymuş oldu.

Bu hafta milli maç dolayısı ile maç yok Samsunspor haftayı boş geçirmemek için tahminlerime göre bu hafta sonu bir hazırlık maçı oynar gibi geliyor bana.

Samsunpor bu eylül 2024 de Samsun Ondokuz Mayıs spor salonunda Konya sporu konuk edecek. Bu maçı da kazanarak taraftarların gönlünü alacağını tahmin ediyorum.

Konya maçından üç gün sonra ertelenen Başakşehir maçını oynayacak. Bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürecek olan Samsunspor her hafta üstüne üstüne koyarak yüce taraftarlarında desteğini alacak.

Büyük Samsunspor geliyor açın yolları kısacası kuzeyin kralı geliyor.

Bu düşünce ve görüşler içerisinde bir dahaki köşe yazımda görüşmek üzere esen kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR