SAMSUNSPOR HAKEM KURBANI OLDU

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Samsunspor A.Ş. kendi evinde taraftarları önünde ne yazıkki hakeme mağlup oldu. Takım olarak Sasunspor'da iyi gününde değildi bana göre.


Geri pas, yan pas yaparak 90 dakikayı tamamladılar. Hakem kurbanıyız dedik ya... Rakip ceza alanında rakip oyuncunun eline değen topu körler dahi gördü. Ne yazıktır ki maçın hakemi göremedi. Bundan şunu çıkarmak istiyorum. Samsunspor'un iyi gidişini hazmedemeyenler sanki fren yaptırır gibi oldular. VAR hakeminin de bir Trabzonlu olması, hakem kurbanı oluşumuzu bir kez daha kanıtlamış oldu.
Şimdi bir maç geride kaldı. 18 Eylül Çarşamba günü saat 20:00'da Avrupa maçı sebebiyle ertelenen Başakşehir FK ile oynayacağı bu müsabakada için tüm taraftarlar sesleniyorum. Bu maçtan yara almadan galibiyetle ayrılmanın tek ilacı tribünleri doldurmak.


Takım olarak cumartesi günü Konyaspor karşısında beklenen oyunu ne yazıktır ki gösteremedi. Başarılı teknik adam Reis, bu mağlubiyetten çok şey çıkardıklarını ve Başakşehir maçına daha aktif, koşan, mücadele eden bir takım olarak sahaya dizileceklerini söyledi.


Reis, ayrıca muhteşem Samsunspor taraftarlarına da teşekkür etmeyi unutmadı.


Şimdi buradan size sesleniyorum yüce Samsunspor taraftarı, Çarşamba günü oynanacak Başakşehir FK maçında tribünleri doldurarak sevdanıza destek verin.


Biz biriz, beraberiz. Bizim birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamayacak. Samsunspor'u en iyi yerlere taşımanın heyecanını yaşıyoruz. Bir dahaki köşe yazımda görüşürüz.

Turan Özön yazdı...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR