Futbol 90 dakika beyler

İlk yarı sahada olmayan Samsunspor, ikinci yarıda ise ne olduğu belli olmayan bir Samsunspor. Evet temkinli olmak zorundayız,
ama bu kötü oynamayı gerektirmez. Kazanmak için ne yaptı Samsunspor? Bana göre hiç birşey yapmadı daha doğrusu yapamadı.  Agbetu, ve Simon Zenke ayaklarına topu alınca, hemen birbirini arıyor ve münkün oldukça kendileri oynamaya çalışıyorlar. Bu böyle olunca da ortaya iyi bir futbol çıkmıyor. Agbetu oyundan alınınca yerine giren Dilaver, takıma canlılık kattı neden'mi Simon ve Agbetu olmayınca diğer arkadaşlarıyla paslaşıyor ve nitekimde gol böyle geldi. İyi ama neden böyle oluyor tam oldu derken birden oyuna ikinci hamle geliyor ve Ufuk'un yerine Abdulaziz oyuna giriyor ve daha topa bile ısınamadan bir faule sebep veriyor. Duran top zafımız olduğu için Adanaspor beraberliği yakalıyor.
Maçın bitimine dört dakika var ve bu değişiklik zaman için yapılıyor ve koşan adam sahaya alınıyor, evet doğru da yapıyor Hoca.
Ama kardeşim benim bildiğim vakit için yapılan değişiklik en az bir dakika sürer bizim oyuncu değiştirmemiz sadece beş saniye sürdü yani oyunu soğutmadan ateşlendirdik.
Samsunspor'u yıpratan bence oynatılan futbol. Biz haftaya kendi sahamızda Tavşanlı Linyitspor'la oynayacağız biz. Eğer böyle futbol oynamaya devam edersek bizi Tavşanlı Linyitspor'da yener Giresunspor'da. Ligin başında kadromuz çok zengindi, hatta Bank Asya Ligi'nin en iyi kadrosuna sahiptik. Bu kadroyu beğenmeyen Kalpar Hocamız Cenk İşler, Sezer, Savaş ve Anıl'ın yetersiz olduklarını ve oyun sistemine uymadıklarını söyledi ve yönetim yolladı. Tabi bunun yanı sıra İsa Turan Hoca'da istifa etti. Şimdi soracaksınız ne alakası var diye alakası şu arkadaşlar; Samsunspor'da inanç yok yani şampiyonluğa inanmıyorlar; Burada devreye İsa Hoca giriyor işte İsa Hoca takımı motive ediyordu. Takımdaki her futbolcuyla tek tek görüşüyor ve onlarla ilgileniyor dertlerini dinliyor ve dertlerine çözüm arıyordu. Bunları nerden mi biliyorum, bunları bana anlatan kişi Samsunspor camiasından bir arkadaşımız aslında iyi ki de anlatmış dememki; Daha neler yaşanıyor Samsunspor'da haberimiz yok. Belkide takımda ikilik oluşmuştur yabancılar ve yerliler diye
tabi bu benim görüşüm bunun için bir duyum almadım ama yazımın bir bölümünde bahsettiğim gibi Simon, Agbetu'yu Agbetu Simon'u arıyor top onların ayağında olduğu zaman buna da bir çözüm bulur sanırım Sayın Kalpar Hocamız. Yine Kemal , Orhan ve Adem mahşerin üç atlısı gibi Samsunspor'u sırtladılar. Murat Yıldırım'ın olmaması Samsunspor'u pekte yıpratmadı ama Murat'da olsa iyi olurdu.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR