Samsunspor galibiyet peşinde

Sezonun ilk maçında Beşiktaş ile sahasında başa baş bir mücadele sergileyen ancak son vuruşlardaki başarısızlığı nedeniyle sahadan puansız ayrılan Samsunspor bu hafta sonu Gaziantep’ten üç puanla dönmek istiyor..

Birçok futbol yorumcusu tarafından Beşiktaş karşısında Samsunspor’un sergilediği mücadelesi büyük beğeni kazanırken Alman teknik adam Thomas Reis'in bu sezon başarılı bir grafik sergilemesi bekleniyor..

Özellikle Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı topa daha fazla sahip olan ve bununla beraber daha fazla pozisyona da giren şimşekler gelecek haftalar öncesi spor camiasına ve taraftarına umut verdi.

Ancak unutmayalım ki bu takım geçen sezon deplasmanda ligin en az puan toplayan takımıydı. Bu nedenle Samsunspor’un bu sezon dış sahada sergileyeceği performans da merak konusu oldu.

Her deplasmanda olduğu gibi bu deplasmanda da Samsunspor taraftarı Gaziantep’e akın edecektir. Kırmızı Şimşeklerin taraftar desteğiyle beraber Gaziantep’ten güzel bir neticeyle döneceğini düşünüyorum

Her ne kadar sezona mağlup başlasak da Beşiktaş karşısında sahadaki futbol ve girilen pozisyonlar neticesinde Samsunspor’un Gaziantep deplasmanında takım oyununun sahaya yansıtması halinde iyi bir neticeyle döneceğimize inancım tamdır.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR