Önemli galibiyet..

Üçüncü Lig Dördüncü Grup'ta sezona İikinci Lig parolasıyla başlayan Bafra Belediyespor, şuana dek oynadığı 5 maçlık periyotta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti. Kırmızı-Siyahlılarda dikkat çeken en önemli nokta ise elde ettiği galibiyetlerin tümünü de kendi sahasında almış olması. Bu da şunu gösteriyorki Bafra Belediyespor dış sahada puan alamama sıkıntısı yaşıyor. En kısa sürede bu deplasman fobisine bir önlem alınması gerekiyor.


Gel gelelim dünki maça. Kırmızı-Siyahlılar, dün sahasında D.Ç. Divriğispor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Araklıspor deplasmanından eliboş dönen Kırmızı-Siyahlı ekip için bu karşılaşma büyük önem arzediyordu. Bayramın ikinci gününde Bafralı sporseverler stadı tam olmasa da büyük olçüde doldurdu.

Teknik Direktör Sedat Kalaycı, ideal onbirinden Bekir, Mustafa ve Ufuk'u kenarda oturtarak, onların yerine Mesut, Ali ve Mehmet'i saha sürdü. Karşılaşmanın başlama düdüğünün ardından Bafra Belediyespor, üst üste tehlikeli ataklar geliştirdi. Ancak bu ataklardan arzuladığı golü bulamadı. İlerleyen dakikalarda oyunun üstünlüğünü eline geçiren Kırmızı-Siyahlılar İsmail'in nefis golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarının  başlarında maçın yıldız golcüsü İsmail ile peşpeşe goller bulan Kırmızı-Siyahlılar, altın değerinde çok önemli bir üç puanın sahibi oldu. Maçın adamı hiç kuşkusuz İsmail oldu. Puanını 9'a çıkaran Kırmızı-Siyahlılar, zirve yarışını da sürdürdü. Bafra Belediyespor'a zorlu Kastamonuspor maçında başarılar diliyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR