Gözler 24 Haziran'da

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren kırmızı şimşekler, geçen sezonki gibi kıl payı ligde kalmayı tekrar yaşamamak adına kolları sıvadı.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, camiaya verilmiş bir sözü olduğunu, bu sözü yerine bu sezon getirmek istediğini ve takımı Avrupa kupalarında oynatmaya kararlı olduğu söyledi.

24 Haziran'da transfer durumunun kesin kalkacağını tahmin ediyorum. Başkan Yüksel Yıldırım'ın çalışmaları bu yönde ve çok yoğun temaslar sürdürüyor. Transfer cezasının kalkacağına inandığı için Samsunspor'dan 5 futbolcu gönderilmiş oldu.

Yılport Samsunspor'un gerek yabancı gerekse de yeri futbolcu transfer etmek adına şimdiden harekete geçtiği bilgisini aldık. Süper Lig'de süper bir kadro kurarak ligin tozunu atmayı hedefliyorlar.

Geçen sezon takımlarına büyük destek olarak stadyumu dolduran cefakar ve fedakar taraftarlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Sevgili taraftarlar bu sezon sizin sezonunuz olacak.

Takım coşacak, siz de coşacaksınız, maçları kazanarak Yüksel Yıldırım'ın söylediği gibi Avrupa kupalarına doğru bu takım koşacaktır.

Onun içindir ki Samsunspor'un yüce taraftarlarına selam olsun diyorum. Geçen sezon bu takımı ligde siz tutunuz, büyük destek oldunuz, tribünleri doldurdunuz, sizin sayenizde başarı geldi.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR