Samsunspor milli arayı iyi değerlendirecek

Ligde son oynadığı iki deplasmandan altı puan çıkaran Şimşekler milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı yine boş geçirmeyecek.

Daha önce Başakşehir’in Avrupa maçı nedeniyle ligde oynayacağı karşılaşma ertelenen ve bunun akabinde Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon ile hazırlık maçı oynayarak formda kalan Samsunspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arada da yine bir hazırlık maçı oynayacak.

Transferde sadece Taylan Antalyalı ismini kadrosuna katabilecek olan Samsunspor bu oyuncuya yapmış olduğu son teklifin ardından futbolcunun vereceği kararı bekliyor.

Halihazırda bu takım zaten çok güçlü ve kuvvetli bir kadroya sahip. Ancak kadro derinliği bakımından Taylan bu takıma gelirse Samsunspor’a faydalı olacağını düşünüyorum. Ama alacağı ücret takım içindeki dengeleri bozacaksa bence Taylan transferi Samsunspor için olmazsa olmaz değildir.

Bu nedenle Samsunspor yönetiminin bugüne kadar sergilediği doğru çizgiden sadece tek bir futbolcu transferi için dönmemesi gerektiğini düşünüyorum. Takım deplasmanda gerekeni yaptı iki maçta altı puan alarak ne kadar iyi bir takım olduğunu futbolcularımız ve teknik eğitimimiz herkese gösterdi.

Şimdi sıra büyük ve yüce Samsunspor taraftarında. Hep beraber önce önce Konyaspor daha sonra ise Başakşehir maçında Yeni 19 Mayıs Stadyumu'na akın ederek bu takıma sahip çıkalım destek olalım.

Atatürklü arma gittiği her yerde bu şehri temsil ediyor. Bizler de evimizde oynayacağımız maçlarda teknik heyetimiz futbolcularımıza ve armamıza ne kadar bağlı olduğumuzu dosta düşmana Konya maçıyla beraber göstermiş olalım.


Küskünler dargınlar bazı şeylere kızarak maça gelmeyenler artık bunları bir kenara bırakıp her iki 90 dakikada takımımıza hep destek tam destek vererek Samsunspor’u daha iyi yerlere taşıyalım.


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR