Sezon öncesi son gelişmeler

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, yeni sezon öncesi Markus Gisdol ile yolları ayırarak en son Schalke 04'ü çalıştıran Thomas Reis ile prensipte anlaştı.

Yılport Samsunspor'un UEFA tarafından yayınlanan yasaklı takımlar listesinde olmamasına rağmen transfer yasağının devam ettiğini öğrendik Bu yasak sebebiyle mevcut futbolcularla olan ilişkiler daha ön plana çıktı.

Sözleşmesi sona eren Taylan Antalyalı, Jakup Szumski, Moryke Fofana, Muhammed Gümüşkaya, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Osman Çelik ve Muhammet Ali Özbaskıcı ile anlaşma anlaşma zemini aranıyor.

Diğer futbolcularla mukaveleler devam ettiği için yeni sezonda yeni hoca ile birlikte kiralık futbolcuların da dönmesiyle birlikte elimizdeki kadroyla temmuz ayında kampa başlayacağımı tahmin ediyorum.

Yeni teknik direktörün de Alman olması bizlere başarılı bir süreç olacağını inandırdı. Yılport Samsunspor'da iyi işler yapacağını tahmin ediyorum. Geçen sezon ligde son haftalarda kaldık ve ecel terleri döktük. Yeni sezonda böyle kabuslu günler yaşamak istemiyoruz. Başkan Yüksel Yıldırım da Futbol Direktörü Fuat Çapa'ya gerekli talimatları vererek futbolcularla arasındaki dialogu sürdürmesini istedi.

Ayrıca sosyal medyada Yunus Emre Çift ile ilgili haberlerin çıkması sebebiyle ben bizzat kendisiyle bire bir görüştüm. Şu anda öyle bir düşüncesi olmadığını, Samsunspor'un futbolcusu olduğu cevabını aldım.

Resmi imzalar da atılırsa Samsunspor'un Thomas Reis ile hazırlık kampında en iyi şekilde hazırlanacağını, Alman ekolünün takım üzerindeki tesirinin devam edeceğini tahmin ediyorum. Bu temenniler içerisinde yeni sezonda tekrar beraber olmak umuduyla.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR