SÜPER LİG’E GERİ SAYIM BAŞLADI

Samsunspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçını Mustafa Erkanat Baruthane Tesisleri’nde Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile yaptı.

Kırmızı Şimşeklerde Alman Teknik Direktör Thomas Reis, Rizespor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında Benito Raman hariç kadroda yer alan tüm futbolculara şans verdi. İki gündür ülkesinde bulunan ve yeni dönen Belçikalı futbolcu, karşılaşmayı saha kenarından takip etti.

Kırmızı Şimşekler müsabakanın ilk yarısında sayısız gol fırsatına girdi ancak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı.

İkinci yarıda yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada yer alan ve maçın son bölümünde gençlere şans veren Samsunspor, penaltıdan yediği tek golle müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Kırmızı Şimşeklerde savunma hattı ve orta saha oyuncuları sergilediği başarılı performansla dikkat çekti. Alman Teknik Adam Thomas Reis özellikle ilk yarıda sergilenen futboldan oldukça memnun kaldı.

Artık hazırlık maçları sona erdi ve gözler Süper Lig'e çevrildi. Her ne kadar Beşiktaş Süper kupa finalinde Galatasaray’ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek net bir galibiyet almış olsa da Samsunspor bu sonuca aldırış etmeden 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak müsabakadan istediğini alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Beşiktaş maçına bir hafta kaldı ve Samsunspor’da teknik patron Thomas Reis ile işler daha da güzel olacak. Ligin ilk maçında tribünlerde yerini alacak olan çılgın taraftarlarımızla birlikte Beşiktaş’ı mağlup edeceğimize inancım tam.

Hafta arasında Samsunspor’la ilgili yaşanacak en yeni gelişmelerde bir sonraki köşe yazımında görüşmek dileğiyle.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR