Biz oynadık, biz kaybettik!

Samsunspor A.Ş kendi evinde Beşiktaş karşısında üstün oynadığı bir müsabakada ne yazık ki futbolun adaletidir bu, kaybetti. Kaleye çevir pozisyon üret rakibimiz tek pasla kalemize insin ve gol atsın.

Daha sonra duran bir topta yapılan Beşiktaş organizasyonunda gelen ikinci gol Samsunspor'un mağlubiyetini hazırlamış oldu.

Şöyle maça bakacak olursak; çok basit yapılan savunma hatalarını görmüş olduk. Oyuna bakıldığında hırslı, azimli, agresif başlayan ve rakibine göz açtırmayan bir Samsunspor vardı sahada. Taraftarların müthiş desteğini arkasına alan kırmızı şimşekler Beşiktaş'a kolay lokma olmadığını göstermiş oldu.

Gol atamazsan kazanamazsın. Beşiktaş kalesine 20 defa geldin. Ne yazık ki golü bulamadın. Futbolun meyvesi bana göre, gol olsa gerek. Atamayana atarlar misali. Samsunspor sahadan boynu bükük ayrıldı. Tabii bu mağlubiyet dünyanın sonu değil. Sen Beşiktaş'a oynadığın oyunu tekrarla Samsunsporum, senin yenemeyeceğin rakip yoktur.

Sahada koşan, brifing oynayan ve savaşan Samsunspor oldu. Maçı kazanan ise Beşiktaş oldu. İşte futbolun adaleti bu olsa gerek. Oynanan müsabakada Samsunspor da sahada iki yerli futbolcu mücadele ederken, Beşiktaş'ta bir yerli futbolcu mücadele verdi.

Hakeme değinmek istersek aynı senaryo bilindiği gibi. Hep kuvvetliden yana çaldı düdük.

Samsunspor A.Ş bu hafta sonu Gaziantep deplasmanına gidiyor. Temennim Gaziantep'ten 3 puanla döneriz umudunu taşıyorum.

Bir Samsunspor var başka Samsunspor yok.

Sevgili okurlarım bir dahaki yazımda görüşmek üzere...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR