Büyük bekleyiş sürüyor

Samsunspor’da her bayram geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni geçtiğimiz Nuri Aslan Tesisleri’nde gerçekleşti. Eski bayramlaşmalara nazaran bu yıl kurban bayramı törenine pek fazla katılım olmadı.

Ancak Samsunspor’a gönülden bağlı olan taraftarımız camia olmanın ne demek olduğunu dosta düşmanı gösterircesine kulüplerine olan bağımlılıklarıyla alkış hak ettiler. Samsunspor zaten bu şehrin en büyük markası. Karadeniz'in incisi olan Samsun şehrinin ta kendisi. Kurulduğu tarihten bu yana en büyük desteğini her zaman taraftarından alan köklü bir camia.

Ancak camiayı yeni sezon öncesi sıkıntıya düşürecek tek bir konu var o da transfer cezası. 24 Haziran‘da İsviçre Federal Mahkemesinden yapılacak transfer cezası açıklaması camia tarafından büyük bir umutla bekleniyor.

Tecrübesiyle Samsunspor’a önemli katkılarda bulunacağını ümit ettiğim Thomas Reis ile birlikte inşallah kulübümüz çok güzel günler bizlere yaşatacak. Son aldığım bilgilere göre Samsunspor’un transfer cezası kalkmasa bile tıpkı geçen sezonun devre arasında olduğu gibi ertelenecek.

Ferah tutun gönlünüzü cefakar Samsunspor taraftarları. Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde Samsunspor’un artık sırtı yere gelmeyecek. Bunu geçtiğimiz sezon tüm zorluklara rağmen Süper Lig’de kalarak bir kez daha herkese göstermiş olduk.

İlk olarak 24 Haziran’da Samsunspor için hayırlı açıklamayı aldıktan sonra 30 Haziran’da Atakum sahilinde kuruluş yıl dönümümüzü kutlayarak ne kadar büyük bir camia olduğumuzu bir kez daha tüm dünyaya göstereceğiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR