Çekilin yoldan Kuzey’in kralı geliyor

Samsunspor zorunlu Gaziantep deplasmanında deyim yerindeyse zaferle döndü…

Kırmızı Şimşekler Trendyol Süper Lig’in müdavimlerinden olan Gaziantep fk karşısında 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmayarak müthiş bir mücadele örneği sergiledi ve sahadan üç puanı alarak ayrıldı..

Kırmızı Şimşekler de alman teknik adam Thomas Reis takımı bu karşılaşmaya öylesine iyi analizler yaparak hazırlamış ki özellikle Samsunspor’un savunma hattı rakibe adeta göz açtırmadı..

Her ne kadar iki yabancı futbolcu Ramam ve Tait bu kritik deplasmanda kadroda yer almasalar da bu iki ismin yoklukları adeta hissedilmedi..

90 dakika boyunca Samsunspor’a 1 dakika bile susmadan destek olan yüce Samsunspor taraftarları galibiyetin coşkusunu maçın ardından doyasıya yaşadılar..

Beşiktaş maçında iyi futbolun ve gelecek haftalarda alınacak puanların mesajını veren Samsunspor kolektif oyunu ile galibiyeti sonuna kadar hak eden taraf oldu..

Alman çalıştırıcı Thomas bu galibiyetin ardından futbolculara iki gün izin verdi .. Samsunspor Çarşamba günü çift idmanla Hatayspor maçı hazırlıklarına Start verecek..

Sezonun ilk maçında bazı nedenler yüzünden Samsunspor’a küssen ve darılan taraftarlarımızın artık bu birlik beraberliğe katılması ve hep beraber Atatürk’ü aramaya sahip çıkmalıyız ..

Şehrimizi temsil eden ve en büyük markası olan Samsunspor’u tek yürek olarak yer mekan fark etmeksizin sahiplenmeli ve yanında olmalıyız… bir sonraki köşe yazımla görüşmek dileğiyle .. sağlıcakla kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR