Durmak yok

Kırmızı Şimşekler yeni sezon öncesi kampında en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Öte yandan Samsunspor’un fikstür çekimi sonrası Süper Lig’de yeni sezonda oynayacağı ilk karşılaşmada belli oldu .. Riva Tesisleri’nde yapılan kura çekiminde Samsunspor sezonun ilk maçını sahasında Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile oynayacak ..

Üç büyük diye tabir edilen İstanbul takımlarıyla ligin ilk devresinde tüm maçlarını kendi evinde oynayacak olan olan Samsunspor’u sezonun ikinci yarısında zorunlu bir fikstür bekliyor. Ancak bu zorlu fikstüre rağmen bu ayın 20’sinde belli olacak olan olan transfer cezası ile ilgili Samsunspor camiasının umudu halen daha var ..

Birçok takımın transfer yasağı aldığı şu günlerde Samsunspor’un hiçbir futbolcuya menajere ve avukata borcu olmaması kırmızı beyazlı camiayı yasağın kalkması ya da ertelenmesi yönünde umutlandırıyor..

Her ne olursa olsun tüm bu olumsuz şartlara rağmen Samsunspor taraftarı gerek forma gerekse kombinelere gösterdikleri ilgiyle takımlarına ne kadar sadık olduklarını bir kez daha gözlerin önüne serdiler.

Ayrıca Samsunspor’un efsane başkanı İsmail Uyanık Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık adayından çekildiğini belirtti. Bence bu çekilme kararı Türk futbolu adına büyük büyük bir kayıp olarak tarihe yazılacaktır. Yapılan tüm baskılara rağmen Türk futbolunu uçurumun dibinden kurtarmak için kollarını sıvayan efsane başkanı almış olduğu bu çekilme kararına gerçekten üzüldüm.

Bu karar sonrası bakalım TFF'nin yeni başkanı kim seçilecek. Eğer mevcut başkan yeniden başkanlığa seçilirse hem Büyükekşi hem de Türk futbolu adına büyük kayıplar yaşamaya devam edeceğiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR