Efsane topbaşı yaptı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadelede eden Çarşambaspor, 2024-2025 sezonunu kendi sahasında güzel bir sezon açılışıyla topbaşı yaptı.

Bu sezon yeni başkan, yeni yönetim kurulu ile işe başlayan yeşil-beyazlılar, zorlu bir grupta mücadele edecek. Deplasmanda Karadeniz Erağli Bld. Spor ile karşı karşıa gelecek. Daha sonra ise kendi sahasında Geredespor ve Suluova Sebatspor'u ağırlayacak.

Böylesine zorlu bir grupta ter dökecek olan Çarşambaspor'da yeni sezon hazırlıkları da tempo ile devam edecek. Çarşambaspor Başkanı İbrahim Gündüzoğlu, bu sezon iddialı bir takım meydana getirmek için yönetim kurulu ile büyük mücadele örneği göstereceklerini söyledi.

Çarşambaspor'un Teknik Direktörlüğüne ise Çarşamba'nın öz evladı Aydın Akay getirildi. İyi bir Çarşambalı olan Akay, futbolcular ile ağabey-kardeş ilişkisi içinde büyük bir birlik beraberlik oluşturarak güven aşılıyor.

Burada değinmeden geçemeyeceğim ki Çarşambaspor'un olmazsa olmazı taraftarlarıdır. Taraftarsız bir Çarşambaspor düşünülemez. Yeni sezonda yeni kadrosuyla yeni yönetimiyle yeşil-beyazlı efsane Çarşambaspor'a başarılar dilerim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR