Geri sayım başladı

Trendyol Süper Lig’de mücadele verecek olan Kırmızı Şimşeklerde Beşiktaş maçı öncesi son hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Başarılı Alman çalıştırıcı Thomas Reis takım üzerinde son rötuşları yapmak ve ilk 11’i oluşturmak için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda süper ligin ilk haftası mücadele verecekleri Beşiktaş maçı öncesi son bir hazırlık maçı daha yaparak kadroyu netleştirmek istiyor.

Bu arada Kayseri Erciyes’te yapılan ikinci etap Kampı’na katılmayan ve kendisine yeni bir kulüp arayan Benito Raman ile yeni sezonda geçtiğimiz sezona oranla daha yüksek ücret isteyen Taylan Antalyalı sorunlarının çözülmesi için çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor.

Samsunspor’da yeni sezon için geri sayım başladı ve teknik direktörümüz Thomas Reis’in kafasında oluşturduğu Okan, Satka, Vandrongelen, Nanu, Bola, Banasser, Nthaiam, Emre Kılıç, Laura, Holse ve Mandilmadja 11’i hazır gibi.

Artık Samsun şehri ve takımımız kendi evinde karşılaşacağı Beşiktaş maçına kilitlenmiş durumda. Kırmızı Şimşekler hem sezona iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarlarını memnun etmek için kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları müsabakadan üç puanla ayrılarak yeni sezona moralli başlamak istiyorlar.

Transfer tahtasının kapalı olmasına ve gerekli transferlerin yapılamamasına rağmen takımımızın bu senede çok iyi işler yapacağına inancımız tam. Hep destek tam destek diyerek takımımızın bu zorlu süreçte yanında olmamız gerekiyor.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR