Yeni sezona bomba gibi hazırlık

Tüm olumsuz gelişmelere rağmen yeni sezona Kayseri’de süper bir şekilde hazırlanan Samsunspor’da takım halinde keyifler yerinde. Kırmızı Beyazlıların teknik patronu Thomas Reis, takımdaki olumlu havayı her geçen gün daha da üst seviyelere taşıyor..

Her futbolcu için sezon öncesi gerçekleşen kamplar çok zor ve yorucu olsa da Alman teknik adam bu süreci futbolcular üzerinde en iyi şekilde değerlendiriyor. Özellikle Kayserispor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında takım olarak sergilenen performans herkesi çok mutlu etti.

Özellikle transfer yasağına rağmen mevcut kadrodaki futbolcuların durumu ne olacak diye herkes tarafından düşünülürken teknik patronun takım üzerindeki olumlu dokunuşları müthiş derecede takıma güç katıyor..

Futbolculara verilen izin bugün itibarıyla sona eriyor. Kayseri’de gerçekleşecek olan ikinci etap kampında gerek futbolcuların yeni sezon hazırlıklarını gerekse oynanacak hazırlık maçlarını en iyi şekilde değerlendirip sizlerle paylaşmaya devam edeceğim..

Samsunspor’un transfer cezasının ertelenmesi ya da tamamen kalkması için verilecek karar ise birkaç gün içerisinde resmen belli olacak.. Ceza kalksın ya da kalkmasın ertelensin ya da ertelenmesin şartlar her ne olursa olsun olsun bu takımın yeni sezonda Süper Lig’e yine damga vuracağına adım gibi eminim.

Yeni sezon formalarımızla kombinelerimiz en iyi şekilde ilgi göstererek Samsunspor sevdamız sahip çıkmalı ve armamıza her daim destek olmalıyız. Haydi Samsun geçen sezon Süper Lige damga vuran takımımıza bu sezonda hep destek tam destek olarak Samsun şehrinin ve Samsunspor camiasının gücünü herkese gösterelim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR