Her şeye rağmen tek yürek

Samsunspor’a FIFA tarafından iki dönem verilen transfer cezası ne yazık ki geçtiğimiz günlerde resmen onaylandı. Ancak bu süreçte İsviçre federal Mahkemesi’nin bu kararla ilgili durdurma kararı verip vermeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak..

Konuyla alakalı Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım yakın çevresine yaptığı yorumda şunları söyledi; ”Bu yeni sezon hepimiz için özel bir sezon olacak. Biz bize yeteriz. Takımımıza sahip çıkacağız.” Bu olumsuz gelişmelere rağmen Samsunspor taraftarları yine üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirerek kombineleri yoğun ilgi gösterdiler.

Öte yandan Samsunspor kulübü harcama limiti ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonuna açık çağrıda bulunarak taleplerini şu ifadelerle belirtti; “Mevcut talimatın, adil rekabeti sağlayamadığı ve Türk futboluna yatırım yapan gerçek ve tüzel kişileri teşvik etmekten ziyade, onları sindirmeye yönelik olduğu aşikârdır. Tüm bu nedenlerle, TFF’ye çağrımız; güncel mevzuatın, futbolun tüm paydaşlarından gelen talepleri dikkate alacak bir komisyon kurularak yeniden değerlendirilmesi ve düzenlenmesidir.“

Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA sanki el ele vererek Samsunspor’a bu zorlu günleri yaşatmak için yemin etmiş gibiler. Ancak şartlar her ne olursa olsun olsun Samsunspor camiası çok büyük bir camiadır. Bugüne kadar tüm zorlukların üstesinden gelen kırmızı beyazlı Atatürk’ü aramamız yine her şeye rağmen dimdik ayakta kalacaktır.

Seneler sonra çıktığımız Süper Lig’de ikinci dönemimizde taraftarımızın gücüyle sahadaki futbolcular ve kulübedeki teknik eğitimimiz Samsunspor için ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır bundan asla şüphem yoktur...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR