Karadeniz'in kralı Samsunspor

Samsunspor hayati derecede önem kazanan Trabzonspor karşılaşmasında Karadeniz'in en büyüğünün kim olduğunu bir kez daha herkese gösterdi..

Maçın başlama düdüğüyle beraber Samsunspor müthiş bir baskı ile rakip kaleyi abluka altına aldı. Şimşekler rakip kalede kurduğu muhteşem baskının karşılığı net penaltı ile aldı.. Topun başına geçen Taylan Antalyalı topu doksana gönderdi ve müthiş bir penaltı ile Samsunspor’u 1-0 öne geçirdi..

Golün ardından rakip kalede art arda net pozisyonlara giren Şimşekler Marius’un fırsatçılığı ile skoru 2-0’a getirdi. Trabzonspor serbest vuruşunda savunmanın bir anlık duraksaması sonrası Bardhi’nin vuruşu ağlarla buluştu. Bu golün şokunu üzerinden çabuk atan Şimşekler Zeki Yavru’nun akıl dolu köşe vuruşunda 3-1 öne geçti ve ilk devre böyle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısıyla birlikte Şimşekler topu rakibe bırakarak takım halinde savunma yaptı. Alim Öztürk’ün büyük hatası pahalıya mal olacakken kaleci Okan Kocuk müthiş bir kurtarışa imza atarak geçit vermedi. 90 dakika sonunda Samsunspor sahadan istediğini aldığı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Markus Gisdol’un da dediği gibi futbolcular bu maçta sahaya hayatlarını koyarak oynadılar.

Tabi ki en büyük alkış da Samsunspor’un cefakar taraftarına.. Büyük Samsunspor taraftarları 33 bin kişi tek ses olarak 90 dakika takımlarını ateşlediler. Top Trabzonspor’un ayağına her geldiğinde stadyum deyim yerindeyse mahşer yerine döndü. Bu maçın alınmasında aslan payı yine büyük Samsunspor taraftarında.. Teşekkürler cefalar ve vefalı taraftarımıza sonsuz teşekkürler, helal olsun size...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR