Samsunspor beklemede

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren kırmızı şimşekler zorlu Gaziantep FK deplasmanından aldığı altın değerindeki 3 puan ile moral buldu.

Ancak bu hafta kendi sahasında oynaması gereken Başakşehir maçının rakibin Avrupa maçı nedeniyle ertelenmesi Thomas Reis'i mutsuz etti. Reis, kendileri için takımın formda olduğu bir zamanda bu ertelemenin iyi bulmadığını belirtti.

Samsunspor da bu hafayı boş geçirmemek için pazar günü saat 17:00'da Trabzon 1461 FK ile hazırlık maçı oynayacak. Reis, ilerleyen haftalarda kesin ilk 11'i belirleyecek ve Samsunspor daha da güçlenerek iyi bir takım hüviyetine bürünecek.

Samsunspor, gerek Beşiktaş gerekse de Gaziantep FK maçlarında oynamış olduğu üstün futbol ile ülke gündemine oturdu. Türkiye'deki spor otoriteleri ise Samsunspor'un oynadığı futboldan övgüyle bahsederek bu sezon ligde ilk on içinde olacağını işaret ettiler.

Takımın başarılı olmasında en büyük etkenlerin başında da taraftar olduğunu belirtmek isterim. Gaziantep deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan kırmızı-beyazlı taraftarları da kutluyorum.

Şimdi gözler Atakaş Hatayspor maçına çevrilmiş oldu. Buradan alınacak 3 puanla daha iyi duruma gelmek isteyen Samsunspor, emin adımlarla yoluna devam edecek.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR