Samsunspor koşar adım

Süper Lig’de mücadele veren Samsunspor, birinci etap Kayseri kampını tamamladı ve Kayserispor ile yaptıkları hazırlık maçında 3-1 gibi net bir skorla kazanmanın sevincini yaşadı.

Hazırlık maçının sonrasında futbolculara üç günlük izin verildi. İznin ardından tekrar Kayseri Erciyes‘te yüksek irtifa ikinci etap kampı başlayacak. Bana göre Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis’in yaptırdığı antrenman ve çalışmalarla takıma çok önemli katkılar sunacağını düşünüyorum.

Süper Lig'in 9 Ağustos'ta başlayacağı göz önünde bulundurduğumuzda ikinci etap Kayseri kampının takıma çok şeyler katacağı görünüyor. Samsunspor geçen sezon olduğu gibi bu sezonda ligde iyi şeyler yapacak.

Fakat Samsunspor taraftarları kombine bilet fiyatlarının yüksek oluşundan şikayetçiler. Bu yüzden Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım’ın biraz daha bu konuda esnek hareket etmesini, bilet fiyatlarının biraz daha makul seviyelere çekilmesini istiyorlar. Samsunspor’un başarı elde edebilmesi için taraftarlara büyük ihtiyacımız var.

Bu yüzden Samsunspor yönetiminin bu konuda bir şeyler yapacağını düşünüyorum. Bana göre Samsunspor’da güzel gelişmeler olacağa benziyor. Yeni sezonun camiamıza hayırlı olması dileğiyle bir dahaki köşe yazında görüşmek üzere hoşçakalın.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR