Samsunspor lige hazır

Trendyol Süper Lig’de mücadele verecek olan Samsunspor A.Ş. 1 Temmuz’da kendi tesislerinde başladı. sezon hazırlıklarına iki etaptan oluşan Kayseri Erciyes‘teki yüksek irtifa çalışmaları ile devam etti. Sonrasında Samsun’a dönen Kırmızı Şimşekler Çaykur Rizespor ile bir hazırlık maçı oynayarak çalışmalarını sonlandırdı.

Yaptığımız görüşmede Samsunspor’un Alman Teknik Direktörü Thomas Reis, kamp süresince futbolcularla tek tek ilgilendiklerini, teknik ve taktik açıdan hazırlık kampının çok verimli geçtiğini belirterek Samsunspor’un yeni sezona hazır olduğunu ifade etti.

Samsunspor’un Trendyol Süper Lig’de pazar günü oynayacağı sezonun ilk maçı olan Beşiktaş müsabakasına taraftarlarımız bilet fiyatlarının yüksek olmasına rağmen büyük ilgi gösteriyor. Samsunsporlu taraftarların Beşiktaş maçında tribünleri doldurarak takımlarına büyük destek vermeleri bekleniyor.

Transfer tahtası kapalı olan Samsunspor’un pazar günü kendi evinde kuvvetli rakibi Beşiktaş’tan iyi bir sonuç alarak sezona güzel bir başlangıç yapması moral motivasyon açısından çok önemli.

Bu yüzden tüm taraftarlarımızı bu çok önemli maça davet ediyorum. İnanıyorum ki seyircimizin de büyük desteğiyle bu müsabakadan puan veya puanlar çıkaracağız.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR