Samsunspor‘a kötü haber

Trendyol Süper Lig’de mücadele veren Kırmızı Şimşeklere UEFA’dan kötü haber geldi. UEFA, Samsunspor’a verilen iki sezonu kapsayan transfer yasağını kaldırmadı. Verilen kararın ardından 2024-2025 sezonunu mevcut kadro ile oynamak zorunda kalacak olan Samsunspor, sezon içerisinde sıkıntılı ve zor günler geçireceğe benziyor.

Samsunspor AŞ’nin Kayseri’de ikinci dönem yüksek irtifa kamp çalışmaları olanca hızıyla devam ediyor. Başarılı teknik direktör Thomas Reis çalışmalarda futbolcular ile tek tek ilgileniyor. Reis, UEFA’nın kararı sonrası yaptığı açıklamada transfer tahtasının kapalı olmasına aldırmadığını, mevcut kadro ve futbolcularına sonuna kadar güvendiğini belirtti.

Bu arada Samsunspor kamp çalışmaları kapsamında Hollanda Süper Lig takımlarından Almera City ile bir hazırlık maçı yaptı. Baş başa geçen ve İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakadan Samsunspor 1-0 yenik ayrıldı. Müsabakanın ardından yapılan açıklamada hazırlık maçlarının takımın eksik yönlerini görmek açısından büyük önem taşıdığın, maç sonucundan çok Süper Lig’de iyi sonuçlar alarak güzel bir başlangıç yapmanın daha önemli olduğu belirtildi.

Buradan Samsunspor yönetimine taraftarlarımızın kombine bilet fiyatları ile ilgili serzenişlerini dile getirmek istiyorum. Taraftarlarımız bu sezon kombine fiyatlarının çok yüksek olduğunu, fiyatların daha makul seviyelere çekilmesinin takıma verilecek destek açısından önemli olduğunu belirtiyorlar.

Samsunspor‘u çok zorlu bir sezon bekliyor. Transfer tahtasının da kapalı olmasından dolayı Samsunspor’un her zamankinden daha fazla taraftar desteğine ihtiyacı var. Samsun şehri olarak her türlü destemizi takımımızdan eksik etmemeliyiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR