Samsunspor'da Hatay mesaisi

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, bu hafta oynaması gereken Başakşehir maçının ertelenmesi sebebiyle pazar günü saat 17:00'da 1461 Trabzon ile oynadığı maçı 1-0 kazanarak moral buldu.

Bu maçta Thomas Reis'in yedek ağırlıklı kadroya yer vermesi dikkat çekti. Oyun sistemini her hafta geliştiren ve üzerine ekleyen Reis'in, futbolcularla tek tek ilgilenerek birlik beraberlik kurması dikkat çekiyor.

Bu hafta sonu pazar günü saat 21:45'te Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak olan Samsunspor hazırlıklarına devam ediyor. Yapılan antrenmanlarda ise futbolcuların azimli ve diri görünmeleri gelecek için umut verdi.

Samsunspor'un gündemine düşen bir konu da sanatçı olan geçinen Nihat Doğan'ın konuşması oldu. Takım aleyhine yaptığı mesnetsiz açıklamaları camiadan tepki çekti. Sen git türkünü söyle, biz futbolumuzu oynayalım. Herkes işini yapsın...

Atakaş Hatayspor maçına Samsunspor'un taraftarları ilgi göstererek kendilerine yarılan yeri dolduracaklardır. Bu maçtan deplasmandaki taraftarlarımızın desteğiyle iyi bir sonuç alıp Konyaspor maçına odaklanmalıyız. Daha sonra erteleme maçını da oynayarak yola devam edeceğiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR