Samsunspor'dan topbaşı

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, 2024-2025 sezonunu Batıpark'taki tesislerde yaptığı antrenman ile başladı.

Alman teknik direktör Thomas Reis ilk antrenmanda futbolcular ile tanışma fırsatı buldu. Reis, futbolculara seslenerek zor bir sezonu kolaya çevirmek gerektiğini, geçen seneki başarıyı bu sezon da yakalayacaklarını ifade etti.

Sezonun ilk antrenmanında tesislerdeki muhteşem sahada havanın da sıcak olması dolayısı ile önce hafif koşu daha sonra ise gruplara ayrılarak futbolcular düz koşu yaptı.

Böylece ilk günde iyi bir çalışma imkanı bulmuş oldular. Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis 38 kişilik kadroyu 30 kişiye çekerek ayın 7'sinde başlayacak Kayseri kampına gidileceğini ifade etti.

Sezonun ilk antrenmanı olması hasebiyle ve Reis ile de tanışabilmek adına basının da yoğun ilgisi vardı. Sempatik duruşları ile göz dolduran yeni teknik direktör ve heyetinin bu sezon Samsunspor'da başarılı olacağını tahmin ediyorum.

Yeni sezon öncesi kombine satışları da devam ediyor. Bu sezon fedakar ve cefakar taraftarlar yine takımlarına destek vererek Samsunspor'a büyük katkı sağlayacaklardır. Yazıma son verirken Samsunspor'un 59. yıl dönümünü de kutluyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR