Yeni bir sayfa açıyoruz

Trendyol Süper Lig'de zor da olsa kümede kalmayı başardık.

Aslında lige iyi başlamamıştık. Kötü giden takımımızı iyi gitmeye çeviren bir Alman teknik direktör geldi. Markus Gisdol, göreve başladığı günden bugüne kadar iç sahada iyi neticeler elde ederken, deplasmanlarda sıkıntı yaşadı.

Buna rağmen Alman ekolünü takıma aşılayarak Yılport Samsunspor'u yeni çıktığı Süper Lig'de tutmuş oldu.

Tekrar çalışmayacağını beyan eden Gisdol, takımla, başkanla ve camiayla buruk bir vedalaşma yaparak Almanya'ya geri döndü. Güle güle Gisdol. Yaptıkların için sana teşekkür ediyoruz.

Şimdi gelelim yeni bir sayfa açmaya. Koskoca bir sezona başlayacağız. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, benim camiaya bir sözüm var diyerek 2024-2025 sezonunda yepyeni bir Samsunspor oluşturacağını ifade etti. Yine yabancı bir hoca ile anlaşacağını söyledi. Güçlü bir Samsunspor görmek istiyoruz.

Gerçekten yeni sezon bana göre çok zorlu geçeceğe benziyor. Ligden düşenler ve lige çıkanlar hemen hemen belli oldu. Süper Lig'e çıkacak son takım da Sakaryaspor - Bodrumspor maçı sonrası belli olacak.

Söylediğim gibi, zorlu bir sezon Yılport Samsunspor'u bekliyor. Bu sezonda alt sıralarda gezmemek, küme düşmeyi akıldan bile geçirmeyerek Avrupa kupalarına oynamalıyız.

Her şeyiyle yepyeni bir Samsunspor olacak, Yeni bir teknik direktör ve umarım transfer yasağı olmayacak ve eskilerle yenileri harmanlayarak büyük bir Samsunspor oluşturmanın mücadelesini vereceğiz.

Biz de Denge Spor olarak yeni sezonda da en iyi haberleri sizlere aktaracağız.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR