Atamazsan atarlar

Samsunspor Süper Lig’in ilk haftasında sahasında güçlü rakibi Beşiktaş’a karşı 90 dakika sonunda 2-0 mağlup oldu…

Kırmızı Şimşeklerde Alman teknik adam Thomas Reis transfer yasağı nedeniyle elindeki kısıtlı kadro sebebi yüzünden Kingsley’i sağ kanatta ilk 11’de oyuna sürdü..

Maçın ilk devresinin ilk 15 dakikalık bölümünde Samsunspor rakip kalede daha etkili olan taraf olsa da son vuruşlarda etkisiz kaldı ve çok basit iki hata nedeniyle kalesinde pes peşe iki gol görerek soyunma odasına 2-0 geride girdi..

Maçın ikinci yarısında 60 dakika tek forvet ile sahada mücadele eden kırmızı-şimşeklerde teknik adam taraftarın çağrısına kulak vererek önce Dimata ardından ise Ercan Kara’yı geç de olsa oyuna dahil etti…

Kırmızı beyazlılar maçın ikinci yarısında dört tanesi net olmak üzere sekiz pozisyona girdi ancak son vuruşlarda yine etkisiz kaldı. Zaten güçlü rakibimiz karşısında yenemiyorsan yenilme felsefesi ile maça çıktık ancak meşin yuvarlak bir türlü bizi sevemedi..

Bu maçtaki hatalardan en iyi şekilde ders çıkararak Gaziantep maçına odaklanmalıyız .

Ayrıca Bilet ve kombine fiyatlarına tepki gösteren birçok Samsunspor taraftarının bu karşılaşmaya gelmediğini maçla net bir şekilde gördük ..

Samsunspor armasına küsmek olmaz . Bundan sonraki maçlarda tüm Samsunspor sevdalılarını 19 Mayıs Stadyumu tribünlerine bekliyorum..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR