Biz bize yeteriz

UEFA'nın listesine alarak transfer yasağı koyduğu Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda nasıl hareket edebilir tartışılıyor.

Allah aşkına anlamış değilim, bu nasıl bir ceza? Futbolcu paramı aldım diyor, menajerlere borç yok, her şey ödenmiş ama hala Yılport Samsunspor UEFA'nın kıskacında. Bunu bana birileri izah etsin...

Şimdi gelelim iç meselemize. Yılport Samsunspor, bundan sonraki maçlarında bünyesinde olan utbolcular ile yoluna devam etmek zorunda. Sizlere Yılport Samsunspor'un mevcut kadrosu ile gelen kiralıkların ismini bildiriyorum. Mevcut kadromuz, Okan Kocuk, Muammer Yıldırım, Halil Yeral, Taha Tosun, Rıck Van Drongelen, Lubomır Satka, Yunus Emre Çift, Bedirhan Çetin, Marc Bola, Soner Gönül, Enes Albak, Kıngsley Schındler, H. Mustafa Tan, Zeki Yavru, Y. Ait Bennaser, Flavıen Tait, M. Ali Özbaskıcı, Soner Aydoğdu, Olıvıer Ntcham, Emre Kılınç, Arbnor Muja, Carlo Holse, Landry Dimata, Ercan Kara, Marıus Mouandilmadji, Benıto Raman, Enes Tayfun, Berk Taşkın, Elano Yegen, Melih Altıkulaç, Nanu, Ali Ülgen, Celil Yüksel, Y. Ensar Poyrazlı, Polat Yaldır, Şener Kaya, Barış Alıcı, Moussa Guel, Ahmet Sağat, Gaetan Laura, Bah, Ali Kılıç olarak gözüküyor.

Takdiri size bırakıyorum. Bu kadro iş yapar mı yapmaz mı? Bana göre neden iş yapmasın. Yeni hocamız Thomas Reis, takımı 1 Temmuz'da Nuri Asan Tesislerinde takımı toplayarak ilk çalışmalarına başlayacak. Daha sonra Kayseri'de büyük kamp çalışmasına girecek olan Yılport Samsunspor burada kondisyon ve kuyvvet yüklenerek ikinci kampa kadar hazırlanacak.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise umudunun devam ettiğini, UEFA kararının en kısa zamanda düzeleceğini, borcu bulunmayan Yılport Samsunspor'un cezasının kaldırılacağı söyledi.

Ben buradan cefakar ve taraftarlara sesleniyorum. Geçen sezon lig dördüncüsü oldular. Yeni sezonda da yüce taraftarların desteği ile Yılport Samsunspor güzel işler yaparak yoluna devam edecektir.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR