Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Çayı da üç puanı da topladık

Karadeniz derbisine yakışmayan ev sahibi takım seyirci sayısı ile çayın başkenti Çaykur Rizespor’un misafiri olduk.

Rizespor yönetimi güzel bir jest ile deplasmana gelen Samsunspor takımı ve seyircisine seremoni öncesi anons ile hoş geldiniz diyerek güzel bir ev sahipliği yaptı. Deplasman tribününü tamamen dolduran Samsunspor seyircisi de başlama vuruşundan önce iki takım futbolcularını elele tribünlere davet etti ve çok güzel görüntülerin çıkmasına sebep oldular.

Ligin en çok gol yiyen ve en kötü averaja sahip takımının misafiri olduk. Takımımız lige iyi başlangıç yapan takımlardan birisi olması nedeni ile beklentimiz maçtan önce tabi ki üç puandı.

İlk yarı oyuna bakınca her iki kalede birer cılız gol girişimi ve orta sahada top kayıpları ile geçen bir 45 dakika seyrettik.

İlk yarı ne kadar verimsiz ve futbolsuz geçtiyse ikinci yarı takımımız adına tam bir deplasman takımının oynayacağı oyun sergilendi. İkinci devreye iyi bir başlangıç yaparak devrenin ilk dakikalarında tecrübesini konuşturan kaptan Zeki YAVRU’nun çok şık adam eksilterek yaptığı asistle Ntcham’ın son vuruş kalitesi golü getirdi. Ve çay ocağının başına geçerek oyunun kontrolünü ele aldık.

Bu arada her iki taraftar grubu şehirlerinin plakaların da 53. ve 55. Dakikalarda birlikte birbirlerini alkış ve destek sloganları ile süperliğimiz de alışık olmadığımız güzel görüntülere imza attılar.

Oyunun geri kalanında da Rizespor varlık gösteremezken Samsunspor Çayın diyarından Çay makas toplama çantasına üç puanı atarak evine dönecek.

Cumartesi günü saat 16:00'da Göztepe ile evimizde çok renkli ve bol seyircili bir maç olması için artık her şey hazır. Sıra taraftarda.

Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR