KAMP PÜR NEŞE

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, 2024-2025 sezonunu en iyi şekilde geçirebilmek adına 1 Temmuz'da Samsun'da başlattığı antrenmanlarını Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa'da sürdürüyor.

Kayseri Erciyes kampında Thomas Reis futbolcularla yakından ilgilenerek onlara kondisyon yüklemesi yapıyor. Kırmızı şimşekler günde çift idmanla hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Thomas Reis idmanlarda taktik ağırlıklı çalışmalara önem veriyor. Yavaş yavaş kendine gelen ve takım olma yolunda ilerleme kaydeden Yılport Samsunspor, Kayseri havasının iyi olması dolayısıyla da güzel bir kamp geçiriyor.

Reis, en çok merak ettiği şeyin taraftarlarla buluşmak olduğunu ifade ederek sabırsızlandığını, bir an önce maçların başlamasıyla birlikte onlara kavuşmak istediğini ifade etti.

Fikstürün 11 Temmuz'da çekileceği bilgisini aldık. Liglerin 8-9-10 Ağustos'ta başlayacağını göz önünde tutarsak çok çalışmamız gerektiğini söyleyebiliriz. Yılport Samsunspor taraftarları da sabırsızlanıyorlar. 16 Temmuz'da yapılacak Kayserispor maçı ile takımı izleme imkanı bulacaklar.

Bu yaz sıcağında sizlere veda ederken bir dahaki köşe yazımda buluşmak üzere herkese hayırlı tatiller diliyorum. Esen kalın.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR