Samsunspor göz doldurdu

Başakşehir'in Avrupa mücadelesi nedeniyle bu haftaki maçı ertelenen Samsunspor, hafta sonunu boş geçirmeyerek Trabzon temsilcisi Trabzon FK ile hazırlık maçı oynadı.
Genel olarak yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Şimşekler, göz dolduran bir futbolla sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.


Mustafa Erkanat Samsunspor Akademi Sahası'nda oynanan hazırlık maçına, Samsunspor'a gönül veren taraftarlar her zaman olduğu gibi yine yoğun ilgi gösterdi.


Samsunspor’un yedek kalecisi Halil Yeral hazırlık maçında kurtardığı penaltı ve sergilediği performansa herkes tarafından alkış topladı.


Beşiktaş maçıyla beraber Gaziantep karşılaşması sonrası müthiş bir ivme kazanan Samsunspor, formdan düşmemek adına çok akıllı hareket ederek bu hazırlık karşılaşması ile haftayı boş geçmemiş oldu.


Hatayspor maçı öncesi alınan bu galibiyet Samsunspor’a adeta ilaç gibi geldi. Kritik 90 dakika öncesi Alman Teknik Adam Thomas Reis takımdaki oyuncuların son durumunu iyiden iyiye analiz etmiş oldu.
Buradan bir konuya daha değinmek istiyorum. Karadeniz'in en büyüğü, en kalabalık şehri olan olan Samsun bir basketbol takımına sahip çıkamadı.


Ne yazık ki! Basketbol takımımız ligden çekildi. Ardından da Trabzonspor Basketbol Takımı, sezona TBL’de başlamaya hak kazandı.


Böylesine potansiyel bir genç nüfusa sahip olan Samsun'umuzun basketbol takımının ligden çekilmesi gerçekten utanç verici.


Elimizde profesyonel anlamda tek takım kalan Samsunspor Futbol Kulübü'ne ise en iyi şekilde destek vermeli ve sahiplenmeliyiz. Hatayspor maçı öncesi yaşanacak en son gelişmeleri bir sonraki köşe yazımda sizlerle paylaşmak üzere sağlıcakla kalın.


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR