Samsunspor Hatay’a bileniyor

Haftayı Başakşehir’in Avrupa maçı nedeniyle bey geçen Samsunspor bu boşluğu iyi değerlendirerek Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon FK ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi..
Genel olarak yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada mücadele eden şimşekler alman teknik adam Thomas reisin futbol disiplinine uygun bir şekilde bu hazırlık maçında da futbolcuların performansı göz doldurdu..
Özellikle savunma hattı ve orta saha pompa grafiği sayesinde rakibin direncini her geçen dakika zayıflatmayı başardı..
Önümüzdeki hafta rakibimiz olan Hatayspor ise 2-0 ilk yarısını önde tamamladığı karşılaşmada 90 dakika sonunda tam bir hezimete uğrayarak Antalyaspor deplasmanında sahadan 3-2 mağlup ayrıldı..
Belki biraz erken olacak ama bana sorarsanız Süper Lig’de düşmesi belli olan iki takım bence Gaziantep FK ve Hatayspor gibi duruyor..
Ancak biz bunlara bakmadan oyun disiplininden kopmadan her zamanki kolektif futbolumuzu sahada sergileyerek her maçtan puan ya da puanlar çıkarmalıyız..
Gaziantep millet deplasmanda herkes tarafından takdir toplayan Samsunspor’un aynı mücadeleyi Hatay deplasmanında da ortaya koyarak bu karşılaşmadan iyi bir netice ile ayrılacağını düşünüyorum..
Samsunspor’a karşılıksız gönül veren yüce taraftarlarımız ise her deplasman olduğu gibi bu deplasmanda da takımlarını yalnız bırakmayarak transfer cezalarına hakem atamalarını aldırış etmeden bu karşılaşmada da Atatürklü armanın yanında olacaktır..
Ne mutlu ki böylesine tutkulu bir şehrin takımına sahibiz.. Samsunspor’un bay geçtiği haftada bir çok taraftar önceki gün oynanan hazırlık maçında takımlarını yine yalnız bırakmadılar..
Samsunspor’da yaşanan yeni gelişmelerle ilgili Bir sonraki yazımda görüşmek görüşmek dileğiyle .. kalın sağlıcakla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR