Samsunspor'da parola galibiyet

Samsunspor dış sahada almış olduğu başarılı sonuçların ardından uzun bir aradan sonra taraftarla buluşmak için gün sayıyor. Şimşekler sahasında ilk olarak Konyaspor daha sonrasında ise Başakşehiri konuk edecek.

Büyük önem taşıyan bu iki karşılaşmada Samsunspor taraftarlarına büyük görev düşecek. Alman teknik adam Thomas Ries’in takımı bu iki maça en iyi şekilde hazırlayacağını hiç şüphem yok.

Üst üste alınan iki galibiyet ile takımdaki moraller üst seviyede ve kuzeyin kralında rüzgârlar olumlu esmeye devam devam ediyor. Kulübede ve teknik sahada futbolcular bu takıma layık olmak için her şeyini ortaya koyarak mücadele ediyorlar.

Samsunspor’a gönül veren yüce Samsunspor taraftarları ise her iki 90 dakikada da 19 Mayıs Stadyumu’na akın ederek tek ses tek yürek olup takımlarını destekleyecekler.

Kombine satışları da halen devam ediyor. Durumu olan taraftarlarımız kombine alarak iç saha maçlarında takım takımlarına destek olmaya davet ediyorum.

İmkanları kısıtlı olan taraftarlarımızın ise Samsunspor için son derece büyük önem taşıyan bu iki karşılaşmada normal bilet alarak tribünlere davet ediyorum..

Haydi Samsun. Süper Lig'e damga vurmaya devam etmek ve iki maçta altı puan çıkararak yolumuzu emin adımlarla sürdürmek için 19 Mayıs Stadyumuna akın edelim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR