Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

KARANLIKLARDAN DOĞAR AYDINLIKLAR!!

Evet yıllar sonra döndüğümüz Süper Lig'deki ilk sezonumuz çokta parlak geçmese de en büyük hedefimiz olan ligde kalmayı başardık. Sezon sonlarına doğru açılan takımımız gelecek sezon için güzel sinyaller verirken bir anda gelen transfer yasağı biz Samsunspor'luları tedirgin etti. Birkaç etkili takviyeyle eksikleri kapatıp yeni sezona iddialı girmek isteyen BÜYÜK SAMSUNSPOR CAMİASININ planları ve fikirleri suya düşmüş, camiayı karamsar bir hava ele geçirmişti.

Sezon başında yeni hocamız Thomas Reis, transfer yasağı olan kulübe gelerek büyük bir özgüven örneği sergiledi. Daha sezon başlamadan büyük bir özveriyle çalışan Reis hoca ve ekibi SAMSUNSPOR üzerindeki kara bulutları dağıtmaya ve her türlü engele karşı takımı üst sıralara taşımaya ant içmiş gibiydi.

Geçen sezonki kadromuzda hiç bir değişiklik yapamadan gidenlerin haricinde başladığımız sezonda ilk hafta çok iyi oynayıp maalesef skor elde edemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ligin favorilerinden olan Beşiktaş’a karşı ortaya koyduğumuz ruh ve gösterdiğimiz mücadele BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINI çok memnun etmişti. Daha ilk haftadan takım ne olursa olsun her maça galibiyet için çıkacağını ve mücadeleyi asla bırakmayacağını göstermiş, bizlere de umut olmuştu.

img-20241014-wa0004.jpg

Ve bugün geldiğimiz yer inanılmaz, sezon başında küme düşeceği kesin denilen SAMSUNSPOR’un gösterdiği mücadele, asla pes etmemesi okullarda derslerde anlatılacak tarzdan. Ama biz SAMSUNSPOR'lu olduğumuz için zaten biliyoruz ki biz o kadar zor zamanlardan geçtik ki bizim lügatımızda zaten pes etmek yoktu sadece bunu herkese göstermiş olduk. Nasıl koşulsuz bir şekilde şehrimizin takımına destek çıktığımızı, SAMSUNSPOR'dan başka hiçbir şeyimiz olmadığını herkes gördü.

8 maç 6 galibiyet üstüne bir de transfer yasağı, muhteşem geri dönüşler ve sonuç maç fazlasıyla 2. Sıradayız. Sadece puan tablosuna bakarak bile SAMSUNSPOR'un büyüklüğünü anlamak çok kolay değil mi.

Bu Pazar Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. İnanın bana Fenerbahçe’nin kendince olan büyüklüğü şu anda hiçbir Samsunlunun umrunda değil. Bence şu an Fenerbahçe'lilerin bizden korkması lazım çünkü kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir Samsunspor’la oynayacaklar.

SAMSUNSPOR'UMUZ sahaya çıkacak yine her zamanki ruhuyla mücadelesini verecek takdir Allah’tan. Unutmamalıyız ki 2. Sırada bile olsak bizim hedefimiz öncelikle ligde yerimizi olabildiğince sağlamlaştırmak. Şampiyonluk, Avrupa bunlar için birkaç sene daha beklemeliyiz. Öncelikle transfer yasağının kalkmasını beklemeli sonra da Avrupa’ya uygun bir kadro kurmalıyız. Ancak evimizde Fenerbahçe’yi yenip bütün Türkiye’ye BÜYÜK SAMSUNSPOR'u bir kez daha ağzı açık izlettirmek de kulağa çok hoş geliyor doğrusu.

Cuma günü 19 Mayıs stadımızda milli takımımız Karadağ ile karşılamış ve maçı kazanmıştık. Peki size soruyorum: Sizce maç sonrası bütün Türkiye’nin konuştuğu konu ortaya koyduğumuz oyun ve aldığımız galibiyet miydi yoksa vatansever Samsun'luların maç boyunca hiç susmayışı, yaptığı tezahüratlar, milli takıma destek oluşu ve oluşturduğu atmosfer miydi? Bence cevap çok açık…

Kapalı gişe oynanmasını beklediğimiz Fenerbahçe maçına bütün Samsunspor'luları bekliyoruz. Milli maçta oluşturduğumuz atmosferin daha da iyisini Fenerbahçe karşısında SAMSUNSPOR'umuz için oluşturalım. Bütün Türkiye’nin izleyeceği bu büyük maçta bir kez daha adımızdan söz ettirelim.

Pazar akşamı 19 Mayıs stadında futbol tarihine geçecek bir atmosfer yaratmak için BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINI stadyuma davet ediyorum. Bu maçı kazanalım önümüzdeki maçlara odaklanalım. Kim bilir belki de sezon sonunda hiç hayal bile edemeyeceğimiz bir sıralama ile bitiririz ligi ve Samsun’da Şampiyonlar Ligi müziğini dinleriz. Uefa Kupası müziğinide. İşte ne diyelim hayal kurmak serbest…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR