Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

LÜTFEN REHAVETE KAPILMAYALIM!

Öncelikle herkesi sevgiyle ve kazanılan 3 puan ile selamlamak istiyorum ve akabinde de çok ciddi bir şekilde seslenmek istiyorum. Arkadaşlar bakın futbol çok enteresan bir oyundur. Rehavetin R'sini kaldırmaz söylemiş olayım.

Ligde aldığımız üst üste galibiyetlerden sonra Spor kamuoyunda herkesin Samsunspor'u ligin üst sıralarının favorisi olarak göstermesinden gerçekten kendimce çok rahatsız olmaya başladım.

Nedeni ise arkadaşlar ligde henüz biten bir şey yok tam aksine daha yolun başındayız, buradan tekrardan aynı Başakşehir ve Rizespor maçlarından evvel yaptığım uyarıyı yenilemek istiyorum. Tabiki de gönül içeriden sessizce çok şeyler ister ama birde gerçekler var onun için çok sakin ve dikkatli olarak yolumuza devam etmeliyiz.

Bu hafta Adana Demirspor deplasmanında bizleri diğerlerinden daha çok zor bir müsabaka bekliyor, sakın rakibin içinde bulunduğu kritik durum bizi yanıltmasın aksine ayaklarımız çok çok daha yere sağlam bassın ki orada bir sürprizle karşılaşmayalım ve her maça tek tek konsantre olalım arkadaşlar.

whatsapp-image-2024-09-29-at-17-35-56.jpeg

Sevgili Hocam Reis ve futbolcu arkadaşlar bakın hiçbir şekilde hataya yer vermememiz gerekir ve her maça final havasıyla hazırlanmamız gerekiyor, bu konuda hepinizi ve tüm camiamızı ikaz etmek istiyorum, tüm motivasyonlarımızı önce ligde kalmak ve üst sıralara tırmanmak için harcayalım ve kalan maçlarımıza verelim. Zaten sonrası duruma göre Allah kerimdir.

Göztepe maçında ortaya koyduğumuz performans, oyun,hırs ve net galibiyet rakiplerimize korku, bize ümit verdi. Ama Adana Demirspor maçınıda oynamadan lütfen aynı kefeye koymayalım olurmu.

Evet bu hafta sonu pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Adana Demirspor müsabakasında takım ve taraftarlar olarak rehavete kapılmamamız gerekiyor. Rakibimizin sıralamadaki yeri ve aldığı sonuçlara bakmadan sahaya çıkıp bize yakışan oyunu ortaya koyup Aslanlar gibi 3 puanı alıp Samsun'a dönmeliyiz arkadaşlar.

Evet benden şimdilik bu kadar diyor ve hepinizi en derin kalbi duygularımla Bir Sevdadır Samsunspor diyerek tekrardan selamlıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR